Cele mai bune siteuri romanesti! de 2 ori informat
 
  Afaceri  
 
  Auto  
 
  Divertisment  
 
  Imobiliare  
 
  Muzica  
 
  Politica  
 
  Sanatate  
 
  Sport  
 
  Turism  
 
   Acum GRATUIT inscrie site pentru tagul: vize

tag: vize


  Siteuri partenere inscrise la tag-ul: vize:
www.proiectinvest.ro
Oferta proiectare in constructii, proiecte arhitectura, structura de rezistenta, proiecte instalatii, devize oferta lucrari constructii conform planuri proiect tehnic.
www.programe.tk
Programe de evidenta, programe de gestiune, programe de devize, evidenta centre de inchirieri/gestiune inchirieri DVD/Video, evidenta clienti control acces si evidenta cartelelor la firmele de montaj interfoane, evidenta interfoane, shopuri online, magazine virtuale, aplicatii web, evidenta speciala pentru restaurante,baruri,pizzerii,cluburi,puburi
www.condevconstruct.ro
1. Realizarea in baza proiectului existent a antemasuratorilor, a incadrarii in normele de deviz si a devizului estimativ cu preturile de executie. 2. Consiliere si consultanta asupra ofertelor primite de catre Beneficiar de la executanti. 3. Realizare documentatie ofertare/licitatie conform legislatiei Ministerului Lucrarilor Publice. 4. Prezentare model contract si consiliere asupra clauzelor, a termenilor de plata, a garantiilor de buna executie. 5. Executie, cu concursul colaboratorilor nostri, a lucrarilor in orice locatie din tara. 6. Antreprenoriat general lucrare, dirigentie santier. 7. Intocmire in Microsoft Project a graficului de executie a lucrarii.
www.autorizatii-constructii.ro
Obiectivul nostru este sa obtinem autorizatia de construire de care aveti nevoie in cel mai scurt timp. Indiferent daca este vorba despre amenajari interioare, dezafectari sau demolari de spatii, constructii noi, reclame luminoase sau neluminoase (bannere, panouri publicitare, roof top-uri, copertine, mesh-uri), despre extinderi de fatade. Ne ocupam de întocmirea documentatiei necesare obtinerii autorizatiei, de depunerea ei, precum si de obtinerea tuturor avizelor intermediare solicitate de catre autoritati în vederea obtinerii certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire.
www.euro-focus.ro
Completarea si transmiterea declaratiilor statistice Intrastat, cat si intocmirea documentelor necesare pentru societatile comerciale care doresc externalizarea acestei activitati, Consultanta pe teme de legislatie vamala, comert international, operatiuni de import – export,
www.traduceri-dacia.ro
Birou de Traduceri Notariale Toate limbile, din si in limba romana Bucuresti, sectorul 3, Bul I.C. Bratianu 44, sc. C, ap. 4, interfon 04, vis-a-vis Magzinul Cocor, tel: 021-3119562, 0742042020

1
  Siteuri la tag-ul: vize:
www.x-dev.ro
X-DEV este un program pentru realizarea documentatiei economice pentru constructii (devize oferta, situatii de lucrari, antemasuratori, extrase de materiale etc).
www.workexpert.ro
programe America, programe work and travel, h2b, internship, au pair, vize america, studenti, USA
www.vizeamerica.com
Informatii complete despre Vize USA, vize SUA, America. Oferte de munca USA, firme, recrutare, joburi, J1, H2B, H1B. Topul firmelor de recrutare pentru USA. Intra sa fii informat.
www.uk-co.net
Imigreaza LEGAL in Marea Britanie: vize si permise de munca (Self-Employment Visa, HSMP).
www.travelworld.ro
TravelWorld.ro - cel mai complex site de turism din Romania. Rezervari online pentru oferte de turism si cele mai variate informatii, pasapoarte, vize, destinatii exotice, tari si orase de vizitat.
www.tipizate-express.ro
Puteti comanda online facturi personalizate, chitante si avize. Executie prompta si livrare la sediul dumneavoastra.
www.sorinovidiubalan.ro
Echipa de Investigatii este o emisiune de anchete care se difuzeaza pe postul National TV. Subiectele abordate vizeaza infractiuni din domeniul coruptiei. Echipa este condusa de Sorin Ovidiu Balan.
www.sardinvest.com
Servicii Profesionale de Consultanta si Management! Infiintari de societati comerciale, avize, autorizatii, planuri de afaceri, proiecte phare. Nou! locuri de munca in strainatate. Experimenteaza America!
www.royx.home.ro
Proiectare Urbanism, Arhitectura, Rezistenta, Instalatii, Avize si Autorizatii.
www.romfast.ro
program contabilitate, program salarii, program gestiuni, program imobilizari, devize auto, program vanzari, manager, resurse umane, normare, programe analiza, management online
www.romanian-portal.com
Cel mai complex Portal Romanesc pentru diaspora romana SUA si CANADA. Stiri, forum, matrimoniale, loteria vizelor, afaceri.
www.rodev.ro
Proiectare executie constructii instalatii devize oferta lucrari licitatii licitatie publice antemasuratori rezistenta arhitectura case vile locuinte canalizare apa hale metalice foraje statii tratare
www.proiectare-drumuri.ro
SC NEO PLAN SRL - proiectare drumuri, constructii civile si cai ferate.Executie proiecte tehnice, detalii de executie, devize de lucrari, evaluari financiare.
www.proavion.ro
Proavion - clubul calatorilor de oriunde, totul despre calatoria cu avionul, informatii aeroporturi, vize, aeronave, stiri la zi etc., bilete de avion, concurs cu premii, reduceri la bilete de avion.
www.paginaloteristilor.ro
Pagina/Forumul Loteristilor. Informatii despre Loteria Vizelor, Green Card, emigrare legala in SUA. Totul de la Loteristi pentru Loteristi!
www.noilefacturi.ro
Aplicatie pentru administrare si tiparire noile facturi clienti, chitante si avize de insotire marfa.
www.magazinonline.org
Comenzi produse EU, import/export, relatii afaceri cu Olanda, prestari servicii pe baza de comision. Cautam parteneri afaceri pentru firma dvs. si va insotim in afaceri! Advize, traduceri si indrumari.
www.loteriavizelor.ro
Inscriere in Programul de Emigrare Loteria Vizelor DV-2006. Emigrare legala in SUA.
www.loteriavizelor.com
Vrei sa traiesti, sa muncesti sau sa inveti in America? - Aplica pentru Green Card la Loteria Vizelor SUA! Acum si DV-2008!
www.loteriavizelor.4t.com
Loteria Vizelor America, DV Green Card Lottery
www.ll-profconstruct.ro
Serviciile oferite de ac. firma sunt variate pornind de la amenajari interioare si exterioare, constructii civile si industriale, amenajari de gradina, proiectare si scoaterea tuturor avizelor necesare.
www.linguradelemn.ro
Site cu texte satirice și fotografii inedite, care vizează sofismele, paralogismele, inteligențele răsturnate și situațiile comice în general.
www.jurislex.ro
Juris Lex Consulting ofera consultatii si asistenta juridica, redactare acte, avize legalitate, reprezentare instanta
www.instalatii.ro
Totul despre instalatii: avize, acreditari, consultanta, proiectare, verificare, executie, service; licitatii; bursa joburi.
www.instalatii-electrice.ro
Instalatii electrice interioare si exterioare. Bransamente, avize si documente, consiliere, proiectare si executie.
www.infoturist.ro
Informatii turistice, agentii, cazare, transport, rent-a-car, vacante, circuite, agroturism... Informatii vize, pasapoarte, ambasade, mersul trenurilor, vremea pe glob, harti, Delta Dunarii...
www.infoamerica.ro
Vize SUA. Pentru Studenti si nu numai. H2b USA, Internship si Work and Travel. Cele mai multe vize H2B USA obtinute prin Mikes Agency Cluj Napoca- infoamerica.ro
www.hellocanada.ro
HELLO CANADA ofera cele mai complete pachete de servicii pentru emigrarea in CANADA precum si consultanta in obtinerea vizei turistice si sponsorizare.
www.globalx.ro
Studenti -> Work & Travel USA; H2B USA (vize SUA pentru persoane 20-40 ani); USA High School; ISIC/IYTC/ITIC; TOEFL/IELTS...
www.georealestate.ro
Agentia Imobiliara Geo REALESTATE din Bran, Brasov. Tranzactii imobiliare: Case, vile, terenuri, BRAN-FUNDATA.Inchirieri pensiuni turistice in aceeasi zona. Consiliere obtinere autorizatii si avize.Tag-uri random:
starea vremii, camping mare, nei pori, statiuni romania, vatra dornei, pensiuni agroturistice, agro turism, agroturism romania, turism rural, agroturism, harti turistice, harta eforie nord, harta cluj napoca, harta brasov, harta cluj, harta timisoara, harta turistica romania, harta turistica, ocean blue rodos, albena bulgaria,

Productie publicitara Bucuresti, printuri de bannere de mari dimensiuni indoor si outdoo, Printuri autocolant Bucuresti, Casete si firme luminoase Bucuresti
tags, az Pagina vize a fost generata in 0.16037 secunde 2007 by de 2 ori informat