Linkuri Romanesti Afaceri Auto Divertisment Imobiliare Muzica Politica Sanatate Sport Turism INSCRIE SITE
Tag-uri random: diabet, tratamente naturiste, plante medicinale, healthy, preturi medicamente, dictionar medicamente, medicamente, boala hodkin, sarcina, varicela, ambasada britanii marii, ambasada romaniei, ambasada canadei, ambasada spaniei, vize, ambasade bucuresti, ambasada sua, ambasada ungariei, ambasada israelului, ambasada angliei,

proiecte case

Siteuri partenere inscrise la tag-ul proiecte case :

www.modele-case.ro    ---->   Site-ul prezinta peste 700 proiecte de case la cheie din portofoliul companiei Archeton: modele case cu mansarda, planuri case parter, proiecte case cu etaj, modele case duplex (vile cuplate), proiecte vile de lux, proiecte case din caramida, case din BCA, proiecte case ieftine, case mici, poze proiecte case, galerie imagini case si vile, schite vile. De asemenea, pe site sunt publicate articole despre procedura obtinerii autorizatiei de construire, alegerea terenului, legislatia din domeniul constructiilor, etc.

www.archeton.ro    ---->   Archeton Srl, reprezentantul in Romania a renumitei firme internationale de proiectare Archeton, pune la dispozitia celor interesati peste 700 de proiecte de arhitectura achizitionabile. Portofoliul companiei cuprinde: proiecte de case unifamiliale, proiecte vile pentru 2 familii, proiecte case duplex, proiecte case de vacanta, planuri case de lemn, planuri de case insiruite, proiecte case cu mansarda, proiecte case ieftine, planuri de casa cu subsol, etc. Aceste realizari sunt prezentate publicului din Romania online, pe site-ul companiei si in revista trimestriala de arhitectura PROIECT, editata de Archeton Srl. ARCHETON - La noi gasiti proiectul casei visate!

www.modelecase.info    ---->   Catalog online de modele case si vile, case de lemn si case de vacanta, pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna solutie pentru viitoarea ta casa. Cele mai bune planuri de casa organizate pe categorii, toate concepute de profesionisti in domeniu.

www.nouameacasa.ro    ---->   construim case din caramida la cheie pe terenul beneficiarului oriunde in tara. peste 50 de proiecte individualizate la cererea beneficiarului

www.proiecte-case.com    ---->   Pentru a oferi proiecte case si constructii de calitate, la preturi convenabile, in zonele predispuse seismelor si vanturilor ciclonice, firma noastra a dezvoltat cateva optiuni de constructii constructii ieftine pe structuri metalice usoare din otel galvanizat. House Factory International SRL, Romania are licenta de franciza master de la House Factory International, Australia atat pentru Romania cat si pentru tarile din Europa si Africa. Pachetele de optiuni de structuri metalice usoare din otel galvanizat includ dar nu sunt limitate pentru constructii case sociale, case ieftine, case rezidentiale, duplexuri si 4 plexuri sau 8 plexuri,centre comerciale si medicale, sedii birouri, moteluri si hoteluri, precum si multi-housing si blocuri de apartamente cu mai multe etaje.

www.lempesresidenz.ro    ---->   Cartier rezidential in Brasov, zona deosebita linga rezervatia naturala Lempes. Peste 50 de proiecte de case la cheie, oricare poate fi individualizata la cerinta beneficiarului.

www.girosconstruct.ro    ---->   Proiectul „MANSARDA – O ALEGERE IDEALA”! GIROS CONSTRUCT, specializata in lucrari de mansardare-reabilitare a blocurilor de locuinte, va poate oferi solutii concrete si de durata la urmatoarele probleme: infiltratii de apa, igrasia din apartamente, pierderi de energie, consum excesiv de combustibil (gaze), poluarea atmosferei, costuri ridicate la consum si intretinere, aspect invechit al imobilului si efectul negativ al acestor probleme asupra vietii de zi cu zi. Solutii propuse: GIROS CONSTRUCT se obliga ca in schimbul cedarii cotei parti din platforma/terasa blocului aferenta fiecarui apartament si consimtamantului autentic dat de catre toti proprietarii apartamentelor, sa execute lucrari de reabilitare si amenajare a blocului de locuinte cum ar fi:

www.zizi.go.ro    ---->   Zizi amenajari - va ofera o gama variata de amenajari interioare: zugraveli, montaj rigips, gresie, faianta, montaj parchet, instalatii electrice si sanitare, proiectare mobilier la comanda, mocheta

www.domproiect.ro    ---->   www.domproiect.ro, proiecte case, birou de arhitectura, birou de proiectare, firma de proiectare, planuri case, proiecte tehnice de arhitectura, antemasuratoare, tablou de timplarie, subproiectare, hale industriale, platforme industriale, platforme logistice, hoteluri, blocuri de locuinte,ansambluri rezidentiale, case tip, case polistiren beton sistem amvic, case caramida, case bca, case lemn, solutii urgente,prezentari 3d, explorare in timp real, sistematizari verticale de detaliu si de ansamblu, platouri si planuri inclinate,

www.giora.ro    ---->   si care au ca termen de executie stabilit pentru beneficiaza de o OFERTA SPECIALA din partea noastra, in sensul in care, VALOAREA CASEI stabilita prin contract, la pretul din momentul semnarii in 2007, SE GARANTEAZA PRIN CONTRACT si pentru anul 2008, anul in care se realizeaza propriu-zis constructia. Astfel orice modificare de pret la materiale nu va afecta sub nici o forma valoarea investitiei pe care dvs vreti sa o realizati si veti sti de aceasta oferta, investitia dvs nu numai ca va fi garantata din punct de vedere financiar, dar va ofera posibilitatea sa eliminati din start lunile moarte in care trebuiesc obtinute toate aprobarile pentru autorizatia de constructie. cadastru, intabulare, etc.

www.amenajari-interioare.me    ---->   Amenajari interioare si stiluri de design interior. Plante de apartament, flori de apartament, aparate electocasnice, aparatura electrica, proiecte case precum si detalii despre constructii case si renovari apartamente.

Siteuri la tag-ul proiecte case :

www.proiectedediploma.go.ro    ---->   Proiecte de diploma si lucrari de licenta la cele mai mici preturi !!!

scoala24buc.cabanova.ro    ---->   Prezinta scoala nr.24 - istoric, adresa, baza materiala, resurse umane, proiecte educationale, cadrele didactice, premii obtinute de elevi.

www.licenta2004.3x.roindex.php    ---->   Lucrari de Licenta, Lucrari de Diploma, Proiecte Licenta, Proiecte Diploma, Dizertatii - ORICE DOMENIU. Peste 500 lucrari

www.lucretiadomokos.ro    ---->   Acesta este site-ul personal al Lucretiei Domokos. Aici puteti gasi descrierea ei, proiectele, CV-ul si o galerie foto.

www.studentulanului.com    ---->   Studentul Anului - proiect Voluntari pentru Idei si Proiecte

www.aquaproiect.ro    ---->   Studii si proiecte in domeniul gospodaririi apelor

www.intermediu.ro    ---->   INRO - Comunitatea InterMEDIU din Romania: stiri, articole, parteneri in retea, protectia mediului, proiecte, forum, resurse

www.teodorsportfolio.go.ro    ---->   Portofolio - proiecte personale si aplicatii realizate.

www.cepstra.ro    ---->   Cepstra Gr(o)up - Studii de zgomot si vibratii, harti de zgomot, analize de zgomot si vibratii, proiecte antizgomot si antivibratii, cursuri de zgomot si vibratii, monitorizare zgomot si vibratii.

www.fido.ro    ---->   Site de prezentare al Fido Soft Solutions S.R.L. care are ca obiect de activitate dezvotare de software, WEB design, Consultanta pentru intocmirea de proiecte Phare si Sapard si instruire ECDL.

filosofieromaneasca.uv.ro    ---->   Filosofie romaneasca, texte online, carti in dezbatere, proiecte de colaborare.

www.infosoft.ro    ---->   Programe de Contabilitate si Gestiune, Management Productie, Case de Marcat, Asistenta Calculatoare.

www.fundatiaconexiuni.ro    ---->   Fundatia Conexiuni promoveaza proiecte care sa contribuie la dezvoltarea practicilor din domeniul social, medical si educatie

www.managementulproiectelor.ro    ---->   Comunitate online a profesionistilor in managementul proiectelor: informatii, idei, resurse.

www.emcer.ro    ---->   Consultanta Instruire Asiatenta Resurse Umane Dezvoltare Organizationala Managementul Proiectelor PHARE PROGRAMMES

www.andreiruse.xhost.ro    ---->   Blogul lui RA. (Andrei Ruse): poeme, critica, articole, proiecte culturale, inregistrari si mixuri, videopoeme, proza scurta, jurnal, recomandari, si desigur... funny how things change.

www.stoicadoru.go.ro    ---->   Pagina personala Stoica Doru Bogdan. Proiecte si Software realizate in decursul anilor la Facultatea de Automatica

www.datainvest.ro    ---->   Data Invest proiecteaza, realizeaza si implementeaza Sisteme Informatice Geografice (GIS) proprii.

www.parohiaiosefin.ro    ---->   Pagina web a Parohiei Ortodoxe Române Iosefin din Timisoara. Prezentare, istoric, preotii slujitori, program liturgic, proiecte, contact.

www.dorustoica.go.ro    ---->   Pagina personala, proiecte automatica si informatica (debit, nivel, presiune, viteza), drept, help, programare, hobby, VB, VC

www.apostoliu.go.ro    ---->   catia corunci, elevatori tubing, utilaj petrolier, autocad, inventor, solidworks, proiecte

www.portas.ro    ---->   Site-ul Asociatiei Comunitatii Portuare Constanta. Vizitati-ne pentru a afla ultimele noutati si proiectele la care lucram.

www.mediatorgroup.ro    ---->   Constructii case, proiectare, arhitectura, amenajari interioare, credite, constructii industriale, servicii conexe.

r-si-r-doctori-in-broaste.go.ro    ---->   Pagina personala a doi pasionati de VW Beetle (Broasca)... cu prezentarea proiectelor proprii, sfaturi tehnice, GALERIE FOTO

www.europroject.org.ro    ---->   Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor EUROPROJECT sprijina initiativele de dezvoltare si manageriere a proiectelor de interes comunitar.

www.credinvestconsulting.ro    ---->   CREDINVEST CONSULTING, firma de consultanta manageriala si pentru proiecte cu finantare externa, din Buzau

www.glas.ro    ---->   GLAS - Grupul pentru Libera Afirmare Sociala din Romania ( proiecte, scoli de vara, revista asociatiei).

www.demostene.evonet.ro    ---->   demostene.evonet.ro: fotografie, blog, proiecte si programe de de la facultate, atestate, matematica, informatica, poze si filmulete cu mine, carti discutate, citate celebre, prieteni...

www.demostene.evonet.ro    ---->   demostene.evonet.ro: fotografie, blog, proiecte si programe de de la facultate, atestate, matematica, informatica, poze si filmulete cu mine, carti discutate, citate celebre, prieteni...

www.atriumproject.ro    ---->   Siteul este al unei firme de proiectare in constructii. Are urmatoarele domenii: urbanism, proiecte civile si ind. etc.

Parteners: Panouri Solare Apa Calda, Panouri Solare Presurizate, Panouri Solare Nepresurizate