Cele mai bune siteuri romanesti! de 2 ori informat
 
  Afaceri  
 
  Auto  
 
  Divertisment  
 
  Imobiliare  
 
  Muzica  
 
  Politica  
 
  Sanatate  
 
  Sport  
 
  Turism  
 
   Acum GRATUIT inscrie site pentru tagul: ministerul educatiei

tag: ministerul educatiei


  Siteuri partenere inscrise la tag-ul: ministerul educatiei:

  Siteuri la tag-ul: ministerul educatiei:
www.edutech.ro
Centrul de Competente in Management EduTech este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit ce isi propune sa sprijine initative in domeniul educatiei si formarii profesionale
www.fotografie.ro
Site dedicat fotografiei, in special educatiei prin fotografie.
www.usmir.ro
Ziarul virtual al Directiei Sport din Ministerul Administratiei si Internelor.
www.ed-vertigo.ro
Educatie de performanta in Timisoara! Scoala primara particulara Ed-Vertigo Timisoara, pentru copii cu virsta intre 6 si 11 ani. Functioneaza cu avizul Ministerului Educatiei si Cercetarii.
www.gaiudial.cabanova.ro
Cadouri unicat pentru copii. Un cadou ideal pentru un copil special! Promovarea educatiei prin personalizare. Oferim carti cu povesti personalizate in care eroul este chiar copilul tau!
www.evaluator-anevar.blogspot.com
Evaluari imobiliare, bunuri mobile, afaceri si intreprinderi, evaluari fondul proprietatea, evaluari banci, evaluari exproprieri prin evaluator Florin Hanu-atestat ANEVAR si Ministerul Agriculturii.
www.canbv.ro
Community Aid Network - Reteaua de Sprijin Comunitar Brasov - suport pentru dezvoltarea ONG-urilor care isi desfasoara activitatea in sfera educatiei, sanatatii si asistentei sociale.
www.srep.ro
Conceperea educatiei de maine, oferirea si implemetearea educatiei si pregatirii informale, prin cursuri si training online
www.tonhai.ro
Sistemele de uși și ferestre TONHAI PROD sunt realizate din profile EUROLINE și SOFTILNE 70. Ferestrele tip EUROLINE și SOFTLINE 70 sunt agrementate tehnic în România de către ministerul de resort...
www.longocampo.ro
Longocampo, pensiunea, omologata de Ministerul turismului la nivel de trei stele, beneficiaza de 16 locuri de cazare.
www.minind.rofond.html
Autoritatea De Management Pentru Programul Operational Sectorial De Crestere A Competitivitatii Economice - Fonduri structurale - Ministerul Economiei si Comertului.
www.formare.info
formare.info cuprinde informatii despre oportunitati de educatie formala si non-formala, locuri de munca, publicatii, resurse, finantari, si evenimente relevante domeniului educatiei pentru adulti.
www.crmra.ro
Site-ul oficial al Centrului Regional pentru Managementul Resurselor de Aparare - Ministerul Apararii Nationale.
www.areas.ro
Asociatia regionala de educare a adultilor Suceava, proiecte, cursuri Xpert, formare profesionala, dezvoltarea comunitara prin promovarea educatiei permanente si invatarii interculturale.
www.elegislatiamuncii.ro
Consilier - Raporturile de munca si rezolvarea conflictelor cu angajatii legislatia muncii, ministerul muncii, contract colectiv de munca, codul muncii, somaj.
www.mediancompany.ro
Mediancompany - contracte de munca si impresariat pentru dansatoare si manechine. Agentia functioneaza in conformitate cu legile in vigoare si este autorizata de Ministerul Culturii.
www.gradinita-armonia.ro
Gradinita particulara Armonia Focsani Vrancea, institutie de invatamant autorizata de Ministerul Educatiei si Cercetarii, ofera servicii de ingrijire si educare a copiilor intre 3 si 7 ani.
www.minind.rooie.html
Organismul Intermediar pentru Energie - Ministerul Economiei si Comertului
www.oceanus.rolistafirme
Lista Firme din Romania - lista firmelor romanesti. Cea mai usoara cale sa afli informatii despre o firma si bilanturi la ministerul de finante, informatii de contact, numere de telefon, adresa exacta
www.sipgrup.ro
Sip Grup este autorizata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, precum si de Ministerul Educatiei, Culturii si Tineretului sa organizeze cursuri de formare profesionala.
www.smucluj.ro
Spitalul Militar de Urgenta Dr. Constantin Papilian Cluj Napoca este unitate sanitara cu paturi, in subordinea si administrarea Directiei Medicale a Ministerului Apararii.
www.vilaoctavia.ro
In inima Romaniei, in Bran, Vila Octavia este situata la 5 minute de Castelul Bran si este clasificata de Ministerul Turismului la 4 margarete. Lux si Eleganta.
www.independentconsulting.ro
Agentie de recrutare si plasare forta de munca in tara si strainatate, inclusiv inchiriere forta de munca (detasari in tara si strainatate)in diverse domenii, autorizata de Ministerul Muncii.
www.cultura-net.ro
Platforma Cultur@ pe Net este alcatuita din 85 site-uri web, cate unul pentru fiecare Institutie de Cultura subordonata Ministerului Culturii si Cultelor
jandarmeriamobila.ploiesti.rdsnet.ro
Ministerul Administratiei si Internelor - Jandarmeria Romana - Gruparea de Jandarmi Mobila Matei Basarab Ploiesti
revistaprofil.ro
Revista PROFIL reprezinta un proiect al Asociatiei Studentilor la Psihologie din Sibiu (ASPS). Revista se adreseaza studentului la Psihologie si Stiintele Educatiei.
www.jandarmeriadambovita.ro
Jandarmeria Româna este institutia specializata a statului, cu statut militar, componenta a Ministerului Administratiei si Internelor.
www.sicep.ro
Centrul Mures Transilvania-Cursuri din cele mai variate domenii si cursul ECDL. Cautati-ne in Tg. Mures. Nu veti regreta.Oricine poate avea o diploma autorizata de Ministerul Invatamantului si Muncii.
appch.3x.ro
Asociatie nonguvernamentala organizatore de Concursuri Nationale Avizate de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Detalii despre APPCH si Concursul SMART.
www.apmbuzau.ro
Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor - Agentia pentru Protectia Mediului Buzau.Tag-uri random:
melodii, versuri melodii, muzica online, radio3net, radio 21, versuri, constructii vile, vanzari case, case vacanta, planuri case, constructii case, case de lemn, case din lemn, proiecte case, apartamente bucuresti, inchirieri apartamente bucuresti, inchirieri apartamente iasi, apartamente inchiriat, apartamente, apartamente noi,

Productie publicitara Bucuresti, printuri de bannere de mari dimensiuni indoor si outdoo, Printuri autocolant Bucuresti, Casete si firme luminoase Bucuresti
tags, az Pagina ministerul educatiei a fost generata in 0.16037 secunde 2007 by de 2 ori informat